Ons
assortiment

Wij bieden u een mooi assortiment aan interieurspullen en cadeauartikelen. In het voorjaar hebben wij uit eigen kwekerij ook een groot assortiment aan zomerbloemen en planten.

We nemen graag alle tijd
- Margareth Backbier

Een sfeervol en met smaak ingericht huis

Passie

Margareth deelt de liefde en zorg van Pierre voor mooie bloemen in het Kloosterhofke, maar haar echte passie ligt toch een etage hoger, op het Kloosterzolderke. Daar kan ze in de loop der jaren haar assortiment steeds verder uitbreiden, gestimuleerd door het toenemend aantal bezoekers aan haar met veel gevoel voor sfeer ingerichte Zolderke. 

Flexibel En Met Geduld​

,,We nemen graag alle tijd om onze klanten te helpen met het maken van de decoratieobjecten en meubels van hun keuze. Nooit of te nimmer zullen we iemand iets opdringen. Willen mensen alleen maar een paar uurtjes lekker rondkijken? Prachtig. Kijkers worden vaak kopers. Dus neem de tijd om gezellig en ontspannen te komen rondneuzen op ons Zolderke”, zegt Margareth uitnodigend.

Eerlijk en deskundig

Er gaat niets boven een tevreden klant, vinden ze bij het Zolderke. ,,Daarom hechten we erg aan een eerlijke en deskundige advisering.Er zijn zoveel accessoires en artikelen om je huis te verfraaien, dat het maken van de juiste keuze vaak lastig is. Je verandert niet elke dag het interieur van je huis. Bovendien kunnen kleine wijzigingen, zoals kaarsen in een andere kleur of kussens met een nieuw dessin, erg ingrijpend zijn voor de sfeer in je huis. ,,Dankzij onze ervaring en onze kennis van de topmerken kunnen we u optimaal advies geven om die woonsfeer te creëren, die bij u past”, legt Margareth uit. 

Het Kloosterzolderke bezit
het dealerschap van topmerken

Rivièra Maison

Woonaccessoires en decoratie-artikelen met de karakteristieke Rivièra Maison stijl, die perfect is voor uw sfeervolle interieur.

PTMD Collection

Een groot assortiment interieurspullen waar onder potten, meubels, lampen, LED-kaarsen etc.

Woodwick

Kaarsen met een heerlijke geur en een houten lont voor een natuurlijk knisperend open haard sfeer.

Knit Factory

Kaarsen met een heerlijke geur en een houten lont voor een natuurlijk knisperend open haard sfeer.

Tijd voor een
gezellig huis?

We adviseren u graag en uitvoerig bij uw zoektocht naar de woonaccessoires, die u wenst.